Prova Capego Bokslut

Prova Capego Bokslut & Skatt inkl Capego Koncern

Vill du testa ett smartare sätt att arbeta med bokslut & skatt? Fyll i och skicka in formuläret så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan deklarera, analysera och beräkna på ett nytt sätt, i en enda vy. Innehåller även Capego Koncern.

• Molnbaserad programvara - Tillgänglig överallt
  • Ny användarupplevelse - Effektivitet och enkelhet i fokus
  • Automatisk installation - Lagring och backup i molnet
  • Smarta tips och kontroller stöttar dig längs vägen
  • Automatiska överföringar sparar tid och säkrar siffrorna

För att köra Capego behöver du en Windows-installation, (d v s köra på PC eller konfigurera MAC till en virtuell PC).

I demoversionen kan du testa att göra bokslut, årsredovisningar, färdigställande, deklarationer, analyser och beräkningar. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego? Klicka här

Vi planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

(ange bara landskod och siffror +46123456789)
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.