Capego Finsit - Skapa skräddarsydd rapport

Klicka på ”Skapa rapportmall” eller ”Ny rapportmall” för att skapa din nya rapport.

''

Om du vill lägga till en rapport som redan finns i ett annat företag så väljer du antingen Importera rapportmall från fil eller Importera rapportmall från Gemensamt arkiv. Alternativet importera från fil innebär att du har exporterat en rapportmall från ett annat företag och nu vill importera rapportmallen även till detta företag.

Alternativet Importera från gemensamt arkiv innebär att du vill hämta en mall som finns i ert bibliotek av rapportmallar i företagstypen. Läs mer om import och export av rapportmallar i denna manual. Läs mer om Företagstyper och att skapa mallbibliotek här.

Rapporteditor

När du skapat din rapport kommer du in i rapporteditorn. I rapporteditorns vita fält bygger du din rapport. Det gör du genom menyvalen Addera kolumn och Addera rad till höger. I menyvalen i det övre högra hörnet sparar du din rapport och administrerar rapporten på övergripande nivå.

Läs om hur du arbetar med skräddarsydda rapporter i följande manualer:

-->Rad- och kolumninställningar i skräddarsydda rapporter

-->Spara och administrera skräddarsydd rapport