Bokslutskurser - boka din bokslutskurs idag

Med våra bokslutskurser får du lära dig programmens funktioner och finesser så att du kan upprätta ett bokslut snabbare än någonsin.

Vi har två olika bokslutsprogram; Bokslut – vårt gedigna omfattande och traditionella program och Capego Bokslut – vårt moderna molnbaserade program med smarta funktioner. Koncernprogrammet har koppling till båda varianterna.

Helt ny i att göra bokslut, helt ny i programmet eller bara ivrig att lära dig ännu djupare? Vi har kurser för alla. Vi erbjuder både livewebb- och klassrumsutbildningar.
 

  • Kurser i Bokslut (ej Capego Bokslut)

    Lär dig använda vårt gedigna och traditionella bokslutsprogram. Få insyn i alla funktioner och finesser.

  • Kurser i Capego Bokslut

    I vårt moderna molnbaserade program Capego gör du bokslut lätt som en plätt. Lär dig allt om hur du kommer igång och hur du hittar till de smarta funktionerna.

  • Kurser i Koncernprogrammet

    Koncernprogrammet är ett enda program men säljs på två olika sätt - integrerat i molnbaserade Capego Bokslut eller som fristående program att användas med vårt traditionella installerade Bokslutsprogram. På kursen går vi igenom alla funktioner i programmet oavsett vilken variant du har. Dock utgår vi från hur det fungerar ihop med Capego Bokslut vad gäller import av saldon och upprättande av årsredovisningen.