Visning av Capego Bokslut & Capego Skatt

Vill du se hur Capego Bokslut och/eller Capego Skatt fungerar?
Kostnadsfritt webbinar där våra experter visar och förklarar hur Capego Bokslut & Capego Skatt fungerar tillsammans. Du har också möjlighet att ställa frågor direkt i chatten. Enkel inloggning via en länk du får efter din anmälan. Du kan själv välja när i visningen du vill logga in eller ut.

Visning av Capego Skatt, inspelat webbinar 45 min
Våra experter visar och förklarar hur Capego Skatt fungerar. Titta när och hur ofta du vill. Självklart kostnadsfritt.

Visning Capego Bokslut och Capego Skatt