Prova Capego Bokslut

Vill du testa ett smartare sätt att göra bokslut? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan göra bokslut på ett nytt sätt, i en enda vy. Innehåller även Koncernbokslut.

• Molnbaserat program - tillgängligt var du än befinner dig
  • Redigerbar årsredovisning - ändra enkelt layout och innehåll
  • Omfattande analysmodul – mängder av nya verktyg och smarta sökfunktioner
  • Integration med Fortnox - spara tid genom direktöverföring av data med Digital Byrå
  • Automatiska kvalitetskontroller - hjälper dig på vägen

VI planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

I demoversionen kan du testa att göra bokslut och spara direkt i molnet. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego Bokslut? Klicka här

(ange bara siffror)

Genom att fylla i och skicka in formuläret samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia får behandla dina personuppgifter för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.