On Demand Event

On Demand - Grundkurs i Capego Koncern

I den här kursen får du lära dig grunderna i att arbeta i Capego Koncern. Det är en allmän genomgång av de vanligaste funktionerna för att du skall komma igång och arbeta på egen hand. 

Information

I samband med beställning skickar vi en länk till inspelningen till dig. Länken är personlig och giltig i 30 dagar från bokningstillfället

Innehåll

Vi kommer att gå igenom:

  • Hur kopplingen till Capego Bokslut fungerar och hur saldon kan importeras till koncern. Vi visar också hur noter kan importeras och konsolideras i Capego Koncern samt hur saldon och noter kan uppdateras.
  • Hur resultat- och balansräkning kan anpassas i avsnittsindelningen i Koncern. 
  • Hur beräkningsbilagor som t ex förvärvsanalyser fylls i och hur övervärden och avskrivning på dessa beräknas. 
  • Hur du eliminerar fordringar och skulder samt inköp och försäljning mellan koncernföretag.
  • Hur du matar in en kassaflödesanalys för koncernen.
  • Hur konsolidering av noter fungerar i koncern och hur dessa bäst kopplas i till moderbolagets not i Capego Bokslut.
  • Hur du arbetar i koncerntablån.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare arbetat med vårt molnbaserade program Capego Bokslut och vill ha en introduktion. Du ska dock kunna upprätta ett bokslut. Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Övrigt

Denna kurs innehåller ett kunskapstest. Efter godkänt test ges intyg som du kan skicka in till Far eller SRF Konsulterna för att få utbildningstimmar.

Pris

3 250:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.