Inspelning

Kom igång i Bokslut Årsredovisning

Inspelad webbkurs

Kom igång i Bokslut Årsredovisning vänder sig till dig som vill lära dig om hur du arbetar med årsredovisningen i Bokslutsprogrammet.  

Information 

Vi visar dig hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen för att du ska kunna upprätta en komplett årsredovisning på bästa sätt. I samband med beställning av kursen skickar vi en länk till inspelningen till dig. Länken är personlig och giltig i 30 dagar från bokningstillfället.

Innehåll

Vi visar hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen för att du ska kunna upprätta en komplett årsredovisning på bästa sätt. 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ny användare av Bokslut, men som har grundkunskap om programmet. Vi går inte igenom grundinställningar och själva upprättandet av bokslutet, avstämningar etc i denna kurs. Det finns en egen kurs för det. Fokus i denna kurs ligger på årsredovisningen för dig som Redovisningskonsult, ekonomiansvarig, controllers med flera.

Övrigt

Denna kurs innehåller ett kunskapstest. Efter godkänt test ges intyg som du kan skicka in till Far eller SRF Konsulterna för att få utbildningstimmar.

Pris

1 095:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
Ja tack, jag vill få nyheter och artiklar en gång i månaden
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.