Inspelning

Kom igång i Capego Bokslut

Inspelad webbkurs

Denna kurs vänder sig till dig som behöver en grundlig genomgång av hur du ska komma igång i Capego Bokslut. Du gör inga egna uppgifter i programmet under kursens gång.

I samband med beställning skickar vi en länk till inspelningen till dig. Länken är personlig och giltig i 30 dagar från bokningstillfället.

Innehåll

Fokus ligger på hur du kommer igång med att arbeta i systemet.
  • Vi visar hur du lägger upp handläggare, och hur du skapar en ny klient.
  • Vi kommer att visa hur du får in data via sie-filer eller från dina filer från vårt andra bokslutsprogram Bokslut.
  • Vi går igenom Bokslutsdelen av Capego Bokslut.
  • Vi går igenom bilagor och huvudspecifikationer, tittar på anläggningsregistret och analysdelen

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare arbetat med vårt molnbaserade program Capego Bokslut och vill ha en introduktion. Du ska dock kunna upprätta ett bokslut. Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Övrigt

Denna kurs innehåller ett kunskapstest. Efter godkänt test ges intyg som du kan skicka in till Far eller SRF Konsulterna för att få utbildningstimmar.

Pris

1 095:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.