On Demand Event

On Demand - Skräddarsydda rapporter i finsit

Innehåll

Finsit är ett ovärderligt verktyg för dig som konsult att vara en bättre rådgivare för dina kunder. Funktionen Skräddarsydda rapporter i finsit ger dig en möjlighet att skapa specialrapporter. Rapporter som t ex inte ser ut som en klassisk resultaträkning eller en rapport som är speciell i sin utformning och anpassad efter företagets specifika behov. På denna kurs lär vi dig hur du bygger dina egna sk Skräddarsydda rapporter i finsit.


På kurstillfället går vi igenom:

-    Hur man skapar en rapport och hur den kan delas till andra företag

-    Alla olika kolumn- och radtyper samt inställningsmöjligheter för dessa

-    Hur du kan arbeta med dimensioner och jämförelser i dina rapporter

-    Visningsinställningar

-    Exempel på olika typer av rapporter som man kan bygga

-    Effektiva arbetssätt

-    Tips och trixInformation
I samband med beställning skickar vi en länk till inspelningen till dig. Länken är personlig och giltig i 30 dagar från bokningstillfället.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är konsult och van användare av finsit, men som vill lära dig mer om hur du kan bygga egna rapporter i finsit.

Övrigt

Denna kurs innehåller ett kunskapstest. Efter godkänt test ges intyg som du kan skicka in till Far eller SRF Konsulterna för att få utbildningstimmar.

Pris

995:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.