Capego KYC - Företagscheck

När du väljer att göra en företagscheck innan du skickar Kundkännedom till kund ser vyn ut så här och du kan efter att ha gått igenom informationen under respektive flik (Basinformation, Ägarskap, Firmatecknare osv) välja att klicka på knappen Ny riskbedömning med kundkännedom. Då skapas ytterligare en riskbedömning upp och du får 2 rader i listan. I vår manual Hämtad information beskriver vi vilken information som har hämtas. Hur du skapar upp en ny kund för att göra en Företagscheck kan du läsa om i manualen Ny kund