Budget och Prognos i Capego Finsit

Webbinarium (live), 10 oktober 2024 kl. 10:00 - 10:30

Arbeta med budget och prognos i Capego Finsit

På detta webbinarium visar vi dig hur du kan arbeta med prognoser och budget i Capego Finsit.

Vi går igenom hur du snabbt och effektivt kan göra en framtida prognos för både, resultat- och balansräkning samt kassaflöde. Vi visar dig också lite mer detaljerad funktionalitet med inställningar och prognosantaganden, från både resultat- och balanskonton.

Innehåll

I budgetmodulen kan du arbeta med budgetar på både kostnadsställen och projekt. På detta webbinarium går vi översiktligt igenom funktionerna och hur du kan importera och arbeta med budget.

Du kommer också att få se rapporter för uppföljning av budget och prognoser.

Pris

Kostnadsfritt

Personlig inloggningslänk till webbinariet kommer i ett påminnelsemail en vecka innan start.

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
Ja tack, jag vill få nyheter och artiklar en gång i månaden
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.