Inspelning

Kom igång i Capego Skatt

Inspelad webbkurs

Kom igång i Capego skatt är kursen för dig som inte tidigare arbetat i programmet. Vi visar dig hur enkelt det är att komma igång. Du gör inga egna uppgifter i programmet under kursens gång.

I samband med beställning skickar vi en länk till inspelningen till dig. Länken är personlig och giltig i 30 dagar från bokningstillfället.

Innehåll

Fokus ligger på hur du kommer igång med att arbeta i programmet och vänder sig till dig som inte tidigare använt programmet Capego Skatt.

Du kommer få lära dig:

  • Hur du effektivt deklarerar i Capego Skatt genom att hämta uppgifter från bokslutet i Capego Bokslut.
  • Hur du lägger upp en ny kund/ företag om du inte använder Capego Bokslut. 
  • Vilka bilagor och fördjupnings dialoger som finns.
  • Fåmansberäkningar och smarta funktioner.
  • Hur du enkelt håller reda på och lämnar in dina deklarationer elektroniskt. 

Målgrupp

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har användt Capego Skatt men vi räknar med att du upprättat deklarationer i praktiken tidigare även om det inte är i vårt program. 

Vill du även lära dig Capego Bokslut finns separat utbildning för detta program. live webbkurs >> Kom igång i Capego Bokslut eller inspelad kurs >> Inspelning kom igång i Capego Bokslut

Övrigt

Denna kurs innehåller ett kunskapstest. Efter godkänt test ges intyg som du kan skicka in till Far eller SRF Konsulterna för att få utbildningstimmar.

Pris

1 095:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
Ja tack, jag vill få nyheter och artiklar en gång i månaden
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.