Kom igång i Capego Skatt

Webbkurs (live), 29 april 2024 kl. 09:00 - 10:15

I denna kurs visar vi hur enkelt det är att komma igång i Capego Skatt när du inte tidigare har använt programmet. Du gör inga egna uppgifter i programmet under kursens gång.

Innehåll

Fokus ligger på hur du kommer igång med att arbeta i programmet och vänder sig till dig som inte tidigare använt programmet Capego Skatt.

Du kommer att få lära dig:
  • Hur du effektivt deklarerar i Capego Skatt genom att hämta uppgifter från bokslutet i Capego Bokslut.
  • Hur du lägger upp en ny kund/företag om du inte använder Capego Bokslut.
  • Vilka bilagor och fördjupnings dialoger som finns,
  • Fåmansberäkningar och smarta funktioner.
  • Hur du enkelt håller reda på och lämnar in dina deklarationer elektroniskt.

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.
Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har användt Capego Skatt men vi räknar med att du upprättat deklarationer i praktiken tidigare även om det inte är i vårt program.

Vill du även lära dig använda Capego Bokslut finns separat utbildning för detta program, live webbkurs >> Kom igång i Capego Bokslut eller inspelad kurs >>OnDemand kom igång i Capego Bokslut

Övrigt

Kursen ger 1,5 utbildningstimmar

Pris

1 095:- exkl. moms

Pris per person

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
Ja tack, jag vill få nyheter och artiklar en gång i månaden
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.