Capego Teamwork Standard - Be klientanvändare att ladda upp filer till portalen

Via portalen finns det en möjlighet att skicka en förfrågan till klientanvändare, för att be dem ladda upp filer. Har klientanvändaren åtkomst till mappar kan hen ladda upp filer till den utan att du skickar förfrågan.

Men vill du be klientanvändaren ladda upp fil till dig gör du det via fliken Förfrågningar. Där klickar du på Skapa begäran. Skriv titel, och eventuellt en beskrivning, och klicka på Skicka. I dialogen som kommer fram väljer du vilken av de befintliga mapparna dokumentet ska laddas upp till. Du kan även skapa en ny mapp

1

Klientanvändaren får nu meddelande i klientportalen om att du har skickat en förfrågan. Det skickas även ett mejl.

1

Vid klick på den aktiva begäran/förfrågan kan klientanvändaren ladda upp fil, sedan klicka på Skicka in.

1

Statusen ändras nu från Öppen till Lämnats.

1

Du som handläggare får nu meddelande om det i portalen.

1

Statusen hos dig blir nu att det är klart att granskas:

1

När du har läst dokumentet kan du antingen markera det som komplett, eller avvisa det.

1

Avvisar du nås klientanvändaren av ett meddelande i portalen som talar om att du har återöppnat förfrågan.