Capego Teamwork Standard - Bjuda in klientanvändare

En klientanvändare bjuds in från fliken Klientanvändare, genom att du klickar på Bjud in. Klientanvändaren får nu ett e-postmeddelande från avsändaren noreply@wolterskluwercloud.com och får via det mailet acceptera inbjudan.

Har klientanvändaren redan ett Wolters Kluwer-konto loggar hen in med det. I annat fall skapar hen ett nytt konto, för att därefter logga in. Här loggar klientanvändaren in: https://capego.net/client/

Klientanvändaren möts där av en lista över de klienter hen är inbjuden till, och får där välja vilken klient som ska öppnas upp.