Capego Teamwork Standard - Lägg till klient

I Klientlista klickar du på Lägg till klient. Det obligatoriska fältet Klientnamn måste fyllas i. Välj om du vill skapa en mappstruktur genom att kopiera från en annan klient, eller om du vill lägga till mappar senare. Väljer du att kopiera en mappstruktur från en annan klient följer endast mappstrukturen med, inte de eventuella filer som finns i dessa mappar.

Tips! Har ni en mappstruktur som ni alltid vill ha på en viss typ av klient, till exempel en mappstruktur för Aktiebolag, skapa då gärna ett sådant ”mallbolag” som klient. Döp klienten exempelvis till ”Mall för AB”, lägg till mappar i den klienten. Nästa klient som ska ha samma struktur kan ni nu kopiera mappstrukturen från.