Capego Teamwork Standard - Mappar, filer, och behörigheter

En mapp skapar du på klienten genom att först klicka på företagsnamnet i klientlistan. Därefter klickar på Ny mapp.

Alla medarbetare kommer åt alla mappar, och filer, på alla klienter.

Klientanvändare kommer dock bara åt de mappar de har behörighet till. Innehållet i dessa delade mappar anses också delat, och klientanvändaren kommer alltså åt materialet i delade mappar.

Filer ni vill ladda upp i portalen laddar ni upp antingen genom att klicka på Ladda upp fil, eller genom att dra och släppa från utforskaren.

En fil som blir uppladdad i en delad mapp kan klientanvändaren komma åt.

Ligger filen inte i en delad mapp kan klientanvändaren inte komma åt den förrän ni delar den med klientanvändaren. Det gör ni genom att markera filen, och sedan klicka på knappen med de tre punkterna. Där väljer ni Dela.

Vill ni ladda upp mappar klickar ni på Upload folder, eller genom att dra och släppa från utforskaren. Alla filer som ligger i mappen följer med.