Capego Teamwork Standard - Bjuda in medarbetare

Du som är administratör börjar med att logga in i portalen. Därefter klickar du på Inställningar, och väljer Hantera användare.

1

Där klickar du på Bjud in. Fyll sedan i e-postadressen/e-postadresserna till den/de medarbetare som ska bjudas in. Klicka på Lägg till, och sedan Skicka.

1

1

Medarbetaren får nu ett e-postmeddelande från avsändaren noreply@wolterskluwercloud.com och får via det mailet acceptera inbjudan.

Har medarbetaren redan ett Wolters Kluwer-konto loggar hen in med det. I annat fall skapar hen ett nytt konto, för att därefter logga in.

När inbjudan är skickad tilldelas medarbetaren per automatik rollen Användare. Vill du höja upp medarbetaren till Företagsadministratör gör du det genom att klicka på knappen med tre punkter vid namnet på medarbetaren. Där väljer du Ge administratörsrättigheter.