Capego Teamwork Plus - Inställningar

I Inställningar finns fem flikar: Egendefinierade fält, Underhåll, Händelselogg, Generella inställningar, och Versionsinformation.

I den här manualen går vi igenom dessa flikar.

1

Egendefinierade fält

Här kan du skapa egendefinierade fält som syns på klienter och kontakter, eller på handläggare.Klicka på "Klienter & kontakter" eller "Handläggare" för att skapa de egendefinierade fälten. Klicka därefter på +Ändra för att lägga till egendefinierat fält. Glöm inte att spara.

1

Underhåll

Här sparas information om underhåll som har skett i tjänsten när en användare har gjort något så som att radera en tjänstemall, slutföra milstolpar, radera referensår etc. Man ser vilken användare som har gjort det, och även datum för utförandet.

Händelselogg

Här sparas information om underhåll som har skett i tjänsten när en användare har gjort något så som att radera en tjänstemall, slutföra milstolpar, radera referensår etc. Men på en mer detaljerad nivå än i fliken Underhåll.

Generella inställningar

Här finner du:

Automatisering referensår, vilket innebär att du kan automatisera när nya år ska skapas upp på dina klienter. Detta oavsett om det är kalenderår, beskattningsår, eller räkenskapsår.  Istället för att skapa nya år manuellt på varje klient kan du här schemalägga när ett nytt referensår ska skapas upp. Exempelvis om det ska ske två månader före årets slut.

Förfallodatumshantering, här finns möjlighet att bocka för "Aktivera förfallodagshantering". Det innebär att man har rätt att justera förfallodag på uppgifter.

Extern dokumentation, här kan du lägga in en länk för extern dokumentation, och som ska vara möjlig att klicka in på från en process eller milstople. Exempelvis om du vill lägga till en länk för checklista inför bokslutsarbete etc.

1

I tjänstemallen klickar du in på processen eller milstoplen och anger nyckelordet. Glöm inte att publicera.

1

Glöm inte att om du ändrar i en tjänstemall som används på klienter så måste tjänstemallen uppdateras på de klienterna.

Länken kan sedan nås via denna ikon, exempelvis från Processlista.

Versionsinformation

Information om senaste versionen.