Bokslut - Not 1 i resultat- och balansräkning

Enligt BFNAR 2016:10 kapitel 18 – Noter ska redovisningsprinciper anges som noter. Därför är standardinställningen att de numreras som Not 1.

I menyn Årshandlingar – Inställningar för årshandlingar ser du vilket regelverk du valt.

Här finns även inställningen för hur redovisningsprinciperna ska numreras. Vill du inte ha redovisningsprinciperna som Not 1 bockar du ur rutan.

Där kan du också välja om texten ”Not 1” ska skrivas ut eller inte i resultat- och balansräkningens sidhuvud.