Byrå Tid - Annullera faktura

Välj Faktura i arbetsgången till vänster och markera den faktura du vill ta bort. Se till att du har rätt filter ute till höger om du inte hittar den faktura du ska annullera.

1

Välj knappen Annullerad.

1

Fakturan annulleras och du får ange ett nytt bet.datum som ligger efter fakturadatum på fliken Basinfo.

1

Godkänn fakturan som en vanlig faktura.

1

Ursprungliga fakturan blir markerad som en Annullerad faktura. Annullerad faktura får nästa lediga fakturanummer.

1

Alla tidsregistreringar flyttas tillbaka som ej fakturerade och kan nu skapas en ny faktura på.