Byrå Tid - Nollfaktura

Det finns möjlighet att skapa en nollfaktura i programmet i de fall du vill fakturera ut samtliga valda tidsregistreringar utan att det skapas upp ett fakturanummer. Detta kan användas om du vill rensa bort tidsregistreringar på klienten för en viss period. Fakturan kommer inte heller att överföras till någon integration.

1. Skapa upp en faktura.
    1

2. På fliken Tidsregistreringar väljer du Sätt valda rader som Fakt.bara/Ej.fakt.bara, för att du ska kunna se att de var Ej fakturerbar tid i olika listor senare. Detta gör du på samtliga tidsregistreringar som ska nollas ut och resterande tidsregistreringar får du ta bort från denna faktura genom att markera dem och klicka på Ta bort valda rader från fakturan.

1

3. Fortsätt till fliken Fakturarader, ange där 0 timmar i fältet Timmar och 0 kr i fältet Pris/timme: på samtliga fakturarader.

1

4. Svara Ja på att du vill skapa en nollfaktura. Fakturan kommer inte att överföras till någon integration.