Byrå Tid - Handläggarkortet innehållsförteckning

Fliken normtid (Arbetstid)
Under fliken normtid väljer du handläggarens normala arbetstid. Arbetstiden (normtiden) är nödvändig för att kunna följa upp registrerad tid och planerad tid jämfört med normtiden.

Fliken momentöversikt
Momentöversikten ger en överblick på handläggarens moment. Det vill säga moment som handläggaren är tidsplanerad på. Här sammanfattas antal planerade timmar och realiserade timmar (uppdelat i fakturerbara och icke fakturerbara timmar).

Fliken fakturering
Under faktureringsfliken anges handläggarens aktuella priser som används i olika delar av programmet.

Fliken semester/ledighet
En sida där man får en överblick över all ledig och intjänad tid.