Byrå Tid - Fliken Fakturering

Fakturering

1

1.
1
Om man precis startat upp Byrå Tid så kan man lägga ett datum för när man kan fakturera.

2.
1
Detta går inte att ändra utan behörigheter styrs från Byrå.

3.
1
Om den här är i bockad så måste man fördela över-/undertäckning på fakturorna per handläggare innan man kan fakturera dem. Du kommer att få en flik som heter Fördelning av  över-/undertäckning i fakturavyn.
1

4.
1
Med den här inställningen kan du om du fakturerar från Byrå Tid välja att ha med antalet timmar på fakturan eller inte.
Du behöver dock använda mallen där timmar ingår för att kunna få fram det. Läs mer om att byta fakturamall här.

Om bocken är i så får du fram antalet timmar som är tidsregistrerade.
1

Om den inte är i bockad så kommer det bara att stå 1 som timmar/st och heller inte vad timpriset är.
1

Vill ni inte ha upp det heller får ni välja fakturamallen utan timmar.

5.
1
Med denna i bockad så får du öresavrundning i fakturan.
1

Om den inte är i bockad så får du med ören i fakturan.
1

6.
1
Här lägger du in ett fast pris för transport. Transportkostnad vad det kostar företaget och transportpris är vad kunden ska betala.
I faktureringen kan du lägga in en transportkostnad och där ange km.
1

7.
1
Här kan ni skriva in en e-postadress till t.ex. fakturaansvarig som då får en hemlig kopia på alla fakturor ni skickar ut via e-post till kund i Byrå tid.

----> Fliken Integrationer