Byrå Tid - Startsidan skapa widgets

Från version 2019.2 av Byrå Tid är numera en startsida tillgänglig. Startsidan är uppbyggd av ”Widgets” vilket är en typ av fönster innehållandes olika funktioner och information.
Syftet är att ha de mest använda funktionerna och den mest aktuella informationen samlat på ett ställe.

Lägg till/ta bort widgets
För att lägga till en Widget är det bara att klicka på ”Lägg till Widget” i sidhuvudet. Markera önskad Widget och tryck OK.

För att ta bort en Widget är det bara att kryssa ned den.

Organisera startsidan
Valda widgets kan omplaceras genom att dra och släppa, de kan även ändra storlek genom att dra i kanterna med muspekaren.

Spara och hämta en Widget layout
Ifall en bra startsida har arbetats fram med önskade widgets kan denna sparas. Precis som övriga listor kan sparas. Klicka då på spara i sidhuvudet/namnge layouten/avgör om den ska vara tillgänglig för alla/klicka OK.

Denna layout kan sedan hämtas på knappen ”Hämta” i sidhuvudet.

Kortkommandon-->