Byrå Tid - Planera moment pågående

Om planeringen görs på handläggare visas de klienter handläggaren är ansvarig för. Om det är flera handläggare som ska arbeta på samma klient går det att lägga till fler handläggare på klienten via Moment pågående.

Moment pågående

Lägga till planering för en handläggare som inte är klientansvarig:

1. Välj Moment pågående.
  2. För att enklare hitta rätt klient som du vill lägga in flera handläggare på, kan du göra ett urval i tratten, på kolumnen Klientnamn. Välj endast den aktuella klientens namn. Moment pågående Då visas endast den klienten.
  3. Sortera även på kolumnen Momentnamn. Dra markören över kolumnen och håll vänster musknapp nedtryckt och dra och släpp kolumnen ovanför övriga kolumner för att hitta rätt moment.

Moment pågående

4. Dubbelklicka på det moment som du vill lägga till flera handläggare på.

5. Klicka på fliken Planering.

6. Klicka på knappen Lägg till.
  7.  Välj handläggare i scrollisten  Moment pågående

8. Ange datum, vi rekommenderar samma datum som momentet. Ändra bara datum om handläggaren ska vara klar med momenten innan momentet är färdigt.

9. Du behöver inte ange timmar här utan kan lämna 0 tim och sedan göra planeringen av timmarna i Planeringen för att få planerade timmar på rätt period.

10. Kom ihåg att Spara.