Byrå Tid - Pris på klient

Redigering av prisgrupp på Klientnivå:

Gå in på Fakturering och Klienter pågående och dubbelklicka på en klient så kommer du in på klientkortet i Byrå Tid. Du kan också trycka in ctrl+g och söka fram klienten.

1             1

Inne på klienten får du upp tre flikar, Tidsregistrering, Fakturering och Pågående. Välj fliken Fakturering.

Här kan du välja att sätta en viss prisgrupp på klienten eller ett eget anpassat timpris.

1       1

Redigering av prisgrupp på Klientmoment:

Vill du istället sätta ett pris på bara ett moment för en viss klient så går du till Fakturering och Moment pågående.

1

Dubbelklicka på raden där klientens moment ligger och gå in på fliken Fakturering. Du kan även här välja en prisgrupp eller ett anpassat timpris, men du kan även sätta ett fast pris.
Fast pris på momenttyp får ett fast pris vid fakturering, oavsett antal registrerade timmar.

1

OBS! Det är bara på momenten man kan sätta priser, inte på arbetstyperna.