Byrå Tid - Skapade fakturor

Du kommer till vyn där du ser alla dina skapade fakturor genom att gå till Fakturering och Faktura.

I Fakturalayouten kan du välja mellan status på fakturan. Utkast, Godkänd, Inskickad och Avbruten.
Du väljer även vilket räkenskapsår du vill visa.

1    1

Ta bort ett utkast
Vill du ta bort ett utkast som ligger här så markerar du bara den raden och trycker på delete på tangentbordet.

1

Befintliga kolumner
Följande kolumner finns tillgängliga i listan Faktura.

Kolumn Beskrivning
Beräknat pris

Ursprungliga prisgruppen X antal timmar som är registrerade på momentet.

Er referens

Er referens lägger du in i Byrå under Funktionärer och Fakturareferens på klienten.

Faktisk kostnad

Internt pris på handläggaren X antal timmar som är registrerade på klienten.

Fakturadatum

Kolumnen visar när fakturan skapades.

Fakturamottagare klientnummer

Om du har en alternativ fakturamottagare så får du upp klientnumret för den mottagaren här.

Fakturamottagare namn

Om du har en alternativ fakturamottagare så får du upp klientnamnet för den mottagaren här.

Fakturanummer

Fakturanummer är 0 tills fakturan blir godkänd.

Faktureringsansvarig

Den som är inlagd som faktureringsansvarig i Byrå på klienten under grunddata syns här.
Förfallodatum

När fakturan ska vara betald.

Godkänd

Datum när fakturan blev Godkänd.

Godkänd av

Den handläggare som Godkänt fakturan.

Intern kontakt

Vår referens på fakturan är klientansvarig på klienten i Byrå.

Klient

Namnet på klienten.

Klientansvarig

Den som är inlagd som ansvarig i Byrå på klienten under grunddata syns här.

Klientnummer

Klientnummer hämtas från Byrå.

Kommentar

Kommentaren anges när fakturan skapas under fliken Basinfo och fältet Kommentar.

Kontor (klient)

Kontor läggs upp i Byrå. Kontor anges på klienten i Byrå.

Moms

Hur mycket moms som ingår i fakturabeloppet.

Momspliktig

Det momspliktiga beloppet på fakturan.

Nollfaktura

Kolumnen visar om det skapats nollfakturor.

Pris

Fakturans pris exkl. moms.

Redovisningssystem

Vilken integration som används för klienten.

Skapad av

Den handläggare som skapat fakturan.

Skapad den

Datum när fakturan är skapad.

Skickad av

Den handläggare som skickat fakturan.

Skickad den

Datum när fakturan är skickad.

Status

Utkast: Fakturan är sparad men inte godkänd. Fakturanummer är 0 tills fakturan blir godkänd.

Godkänd: Fakturan är godkänd, om integration finns så är fakturan överförd.

Inskickad: Kan t.ex. användas om fakturering sker i Byrå Tid för att få en ordning på vad som är skickat till kund.

Avbruten: Annullerad

Inkl. moms

Fakturans belopp inkl. moms

Typ

Vilken typ av faktura som skapats t.ex. á-conto, normal, kredit.

Täckningsbidrag

Faktiskt fakturabelopp – Faktiskt kostnad

Över-/undertäckning

Faktiskt fakturabelopp – Beräknat pris (registrerat antal tim X ursprungliga timpriset)

Överfört till redov.systemet

Vilken integration som överföringen har gått till.

Överfört till redov.systemet den

Vilket datum överföringen gick iväg.

Knappar i verktygsraden för Faktura.

1

Visa: Förhandsgranska fakturan.

Exportera: Fakturan sparas i formatet .pdf.

Skicka som e-post: Fakturan sparas som .pdf och bifogas i ett mail.