Byrå Tid - Uppdelad planeringsvy

Uppdelad planeringsvy är en planeringsvy där själva planeringsytan är uppdelad i två delar. Översta delen visar klienterna och deras totaler. Nedre delen är själva planeringsytan där tiderna matas in. Vyn kan endast användas för månadsplanering.
För att planera markeras helt enkelt önskad klient i den övre delen, då visas handläggarna och momenten i den nedre delen där tiderna matas in.

planering

Filtervyn till höger fungerar likadant som i den vanliga planeringsvyn till skillnad från avsnittet ”Visning för”. Detta val hanterar huruvida samtlig planerad tid ska visas i den övre summeringsdelen eller endast för valda handläggare (valda handläggare för den planering du håller på med).

För vidare filtrering se avsnittet ”Filter planering” ovan.

Handläggare momentöversikt
Vyn Handläggare momentöversikt är en detaljerad vy över planerad, registrerad, norm, fakturerbar och ej fakturerbar tid.

Filter Handläggare momentöversikt
Detta är en funktion för att kunna välja vilken handläggare du vill visa.

Du väljer vilken handläggare du vill granska genom att klicka på knappen Handläggare.

hl

För att ångra ett urval markerar du valet under Valda handläggare/grupper och klickar på knappen Ta bort.

Vyn är uppbyggd i en trädstruktur. Med plustecken plus /minustecken minus väljer du vilken detaljnivå du vill titta på.

Överst visas vald Månad, Arbetstider (normaltid), Planerad tid. Längst till höger visas Realiserade timmar (Nedlagda timmar – (Fakturerbara/Ej fakturerbara)).

hl moment