Byrå Tid - Tidregistrering från Byrå

Tidsregistrering från Moment

Från Byrå kan du enkelt göra en tidregistrering direkt från momentet på klienten. Klicka in på klientkortet och välj fliken Moment, högerklicka på ett moment och välj Gör tidsregistrering.

Tidsregistrering från Byrå

Nu öppnas tidregistreringskortet upp i Byrå Tid, med rätt klient och rätt moment.

Tidsregistrering från den förenklade statuslistan

Även från den förenklade statuslistan kan du skapa en tidregistrering via högerklick på momentets namn.

förenklad statuslista

Nu öppnas tidregistreringskortet upp i Byrå Tid, med rätt klient och rätt moment.

Tidsregistrering från Statuslistor

Du kan också göra en tidregistrering från statuslistan om du högerklickar på momentet på klienten och väljer Gör tidsregistrering. Nu öppnas tidregistreringskortet upp i Byrå Tid, med rätt klient och rätt moment.

tid från status