Byrå Tid - Handläggargrupper

Handläggargrupper

Du hittar Handläggargrupper under Administration  i arbetsgången till vänster. Du ser detta val om du har systemadministratörbehörighet i Byrå. Det kan vara användbart att skapa egna grupper ifall man önskar selektera ett urval handläggare snabbt.

1

Det finns tre olika handläggargrupper i Byrå Tid:

1. Kontor – Skapas från Byrå och är baserat på vilka kontor som existerar där.
  2. Team – Team skapas själv i Byrå Tid
  3. Division – Division skapas själv i Byrå Tid

För att skapa en helt ny grupp väljer du knappen Skapa ny.

1

Välj vilken typ av grupp, Team eller Division. Ange ett namn för gruppen och spara.

1

Därefter kan du  lägga till handläggare som ska ingå i gruppen.

1

Dubbelklicka på en grupp för att se vilka handläggare som ingår i gruppen. Gruppmedlemmarna i de olika handläggargrupperna går givetvis att ändra efter behov och önskemål. Gruppernas handläggare hämtas från Byrå. Kontor och andra behörighetsgrupper av Typerna ”Grupp” eller ”Kontor” går ej att påverka då detta styrs från Byrå.

För att lägga till eller ta bort en handläggare i en grupp dubbelklicka på gruppen och välj knappen Lägg till och anpassa sedan gruppmedlemmar efter önskemål .