Byrå Tid -  Skapa massutkast av fakturor

Från Klienter pågående och Moment pågående kan man nu markera flera rader och skapa fakturautkast på flera klienter samtidigt. Håll ned Ctrl på tangentbordet och högerklicka på de klienter, eller moment, som du vill skapa fakturautkast för. Högerklicka, välj Skapa ny faktura. Du får ett meddelande om hur många fakturor som skapats.

1

Dessa finns nu under Fakturering, Faktura. Filtrera på utkast på höger sida.