Byrå - Ändra färger i Statuslistan

I statuslistan finns det varningsfärger som visas när ett moment och eller en kontrollpunkt närmar sig klart senast-datum eller om det har passerat detta datum. Det finns möjlighet att ändra dessa färger.

Det finns olika färgväljare/färgkoder på webben, det är inget som vi på Wolters Kluwer har tagit fram. Om du har koden till färgen kan du enkelt lägga till färg i databasen för att sedan få denna färg presenterad som varningsfärg i Statuslistan.

Du behöver öppna upp Microsoft SQL Server Management Studio och klicka in i BureauDb och öppna upp Tables.

db

Högerklicka på dbo.Setting och välj Edit Top 200 rows.

db set

Här ser du fält för varningsfärger.

varning

Default i statuslistorna är att dessa varningsfärger är röda eller gula. Nu kan du själv välja färg genom att skriva in koden för den färg du vill ha.
I vårt exempel vill vi ha en lila varningsfärg istället för röd och har då skrivit in koden för den lila färgen

lila

Nu ser det ut så här i statuslistan efter omstart av Byrå:

status

Defaultfärger är:

StatusListDefaultForegroundColor: #FF0768A8

StatusListClosedForegroundColor: #FFFFFFFF

StatusListClosedBackgroundColor: #FF78B64A

StatusListWarningForegroundColor: #FFFFFFFF

StatusListWarningBackgroundColor: #FFFFC800

StatusListCriticalForegroundColor: #FFFFFFFF

StatusListCriticalBackgroundColor: #FFFF3200