Byrå - Koppling mellan Outlook och Byrå är borta

Om du tidigare har kunnat spara över mail från Outlook till Byrå men helt plötsligt så går det inte längre, så kan det bero på att tillägget i Outlook har blivit inaktiverat.
Du kommer då inte att se alternativet Spara till Byrå när du högerklickar på ett mail i Outlook.

Byrå 64

För att återställa detta så går du till Outlook och väljer Arkiv-menyn

Byrå 65

I nästa steg väljer du Alternativ

Byrå 66

I fönstret som öppnas upp väljer du Tillägg

Byrå 67

Du kommer nu se alla dina tillägg och kolla under delarna Inaktiva och Avstängda programtillägg.

Byrå 68

Om du ser att tillägget Wolters Kluwer Bureau Outlook Addin ligger under Inaktiva programtillägg så väljer du att hantera COM-tillägg nedanför. Tryck på Gå…

Byrå 69

Skrolla ner i listan och bocka i Wolters Kluwer Bureau Outlook Addin och sen på OK.

Byrå 70

Du kan eventuellt behöva starta om Outlook eller både Outlook och Byrå för att det ska fungera.
Om tillägget Wolters Kluwer Bureau Outlook Addin istället ligger under Avstängda programtillägg så väljer du att hantera Inaktiverade objekt nedan. Tryck på Gå…

Byrå 71

Välj tillägget och tryck Aktivera.
Tillägget kommer nu att hamna under Inaktiverade programtillägg, så gör steget innan för att aktiver tillägget.
Likadant här, du kan eventuellt behöva starta om Outlook eller både Outlook och Byrå för att det ska fungera.