Byrå - Övriga program innehållsförteckning

Koppling mellan Outlook och Byrå är borta
Om du helt plötsligt inte har koppling till Outlook från Byrå så kan det tillägget som är borta. Manualen går igenom hur du kopplar på det tillägget igen.

Outlookmallar
Du kan använda dig av Outlook-mallar i Byrå när nytt e-mail skickas.
Detta innebär att du kan få standardtexter i dina mailutskick. Det innebär även att du i mallarna kan lägga till fältuttryck som hämtar grunddata från klienten i Byrå.

Word- och Excelmallar
En funktion i Byrå för dig som även har Dokumentprogrammet från Wolters Kluwer är att kunna skapa Word- och Excelmallar. Här kan du bland annat skapa brevmallar som du sedan hämtar upp på klienten och automatiskt få in adresser och namn m.m