Byrå - Behörigheter innehållsförteckning

Behörigheter information
Hur man ändrar och skapar upp nya behörigheter.

Behörigheter på klientnivå
Behörigheter för vad man har rätt att göra på klienterna.

Behörighet på handläggarnivå
Behörighet för vad man har rätt att ändra på handläggare i Byrå.

Behörighet på administrationsnivå
Behörighet gällande inställningar för hur ni ska arbeta med Byrå som att ändra eller skapa upp nya moment, sökvägar och andra inställningar.

Behörighet för Byrå Tid
Behörighet för inställningar för vad man har rätt att se och göra i Byrå tid.

Behörighet att se Alla, Kontoret, Mina kontor eller Mina klienter
Här kan du läsa mer om inställningarna hur du som administratör kan välja vilka klienter handläggarna ska komma åt i Byrå och även hur man lägger upp att kunna komma åt fler kontor om man inte är behörig att se alla klienter.