Byrå - Behörigheter för Byrå Tid

Byrå Tid

Skapa fakturor

Den här ger dig behörighet till att kunna skapa fakturor i Byrå Tid.

Skicka fakturor

Om du har den här behörigheten kan du sätta statusen Skickad på godkända fakturor.

Godkänna fakturor

Den här behörigheten ger dig rättighet att godkänna fakturor i Byrå Tid.

Godkänna tidsregistreringar

Om man vill att någon ska godkänna tidsregistreringarna innan de ska faktureras så är det den här behörigheten den personen måste ha i sin behörighetsgrupp.

Administrera Byrå Tid

För att komma åt organisationsinställningarna i Byrå Tid måste man ha på den här behörigheten. Den gäller även för att komma åt övrig administration i Byrå Tid så som handläggargrupper, arbetstidsmallar, arbetstyper och momenttyper.

Administrera handläggare (HR)

Om du inte ska ha behörighet för hela administrationen men behöver komma åt handläggarkorten så är det den här behörigheten du ska ha. Då kommer du åt att ändra på arbetstiderna, semester, komptider med mera.

Göra import till Byrå Tid

Om man har den här påslagen så har man behörighet att synka ihop Byrås kundregister med Byrå tid.

Ändra inställningar för Byrå Tid i Byråadministrationen

Den här behörigheten ger rätt till att ändra användarinställningarna i Byrå Tid.

-->Behörigheter alla, kontoret eller mina klienter