Byrå - Uppdatera databasen vid fel databasversion

Börja med att hämta senaste klientinstallationen här:

https://www.wolterskluwer.se/support-landning-sida/support-byra

Skapa sedan en genväg till klientinstallationen, så du har både klientinstallationen, och en genväg till klientinstallationen. Gå in på egenskaper på genvägen.
Efter ”mål”, eller ”target:” lägger du till /serverupdate=1, som ni ser på bilden nedan.

Flytta sedan både klientinstallationen, och genvägen till klientinstallationen in i programkatalogen, där du startar programmet. Standardsökvägen är under C:\Program Files (x86)\Wolters Kluwer\Byrå

Se till att inga användare har Byrå öppet innan du kör uppdateringen. Förutom själva applikationen Byrå, stäng även ned ”Wolters Kluwer Application Server”, ”Wolters Kluwer Bureau Server” eller något av våra andra program t.ex bokslut eller skatt.

Om ingen process är igång är det fritt fram. Öppna då genvägen med /serverupdate=1 parametern inlagd.

Får du felmeddelanden under installationen, att t.ex behörighet saknas så finns det fortfarande en instans av programmet igång. Stäng då ner den.