Byrå - Klientfunktioner innehållsförteckning

Klientkortet
En snabbmanual för att komma in i funktionerna på klientkortet.

Skapa ny klient
Hur du lägger upp en ny klient från grunden.

Byta företagstyp
Om du har rätt behörighet i Byrå så kan du på ett enkelt sätt byta företagstyp på klienter.

Byta ansvarig på moment eller klient
Hur du byter ut den som är klientansvarig eller momentansvarig i Byrå.

Inaktivera eller radera en klient
Hur du inaktiverar en klient så den inte längre syns i listorna eller tar bort en klient helt från Byrå.

Inaktivera kontrollpunkter
Istället för att lägga upp olika moment för liknande uppdrag så kan du nu samla alla kontrollpunkter du kan tänkas behöva för ett visst uppdrag under ett och samma moment. Du kan sen på klientnivå välja vilka kontrollpunkter du vill använda.

Lägga till avtal och fullmakter
Hur du lägger till avtal och fullmakter på klienterna.

Lägga till, ändra eller flytta räkenskapsår
Hur du lägger upp ett nytt år, skapar ett förkortat eller förlängt år. Lägga in ett datum mitt i en månad med hjälp av sålt/likviderad-funktionen. Guide för att korrigera klienternas räkenskapsår i Byrå på flera räkenskapsår samtidigt. Att flytta år-funktionen gjordes i samband med att kunna ändra på räkenskapsår även när man har tidregistreringar och fakturerade tider på ett år som låg felaktigt upplagt.

In- och utlämning av material
Du kan registrera inlämnat material och utlämnat material på klienterna samt skriva ut kvittenser på det.

Koppla dokument och handlingar till en klient
Hur du lägger in lokalt sparade dokument t.ex. word- eller excelfiler på klienter i Byrå.

Byråsök - Enkel eller uppdelad
Uppdelad Byråsök är en Premiumfunktion. Den gör att du kan söka på antingen klienter, handläggare eller rollpersoner istället för att söka på alla samtidigt.

Massuppdatering av klienter
Ändra eller skapa upp t.ex. nya år, moment eller kontor m.m. på flera klienter samtidigt!

Massborttagning av klienter
Ta bort flera klienter samtidigt.